Hvid fiskesalat med knoldselleri, hvidløg, timian og citron
Sådan gør du
Fyld til salat
Bag fisken ved 120 grader i ca. 20-40 minutter til den er mør og let skiller i flager. Bagetiden er afhængig af fiskens tykkelse. Afkøl fisken, og pluk den i små stykker.
Kog selleriternene i ca. 10-12 minutter, til de er møre, og sæt til afkøling.
Drys timian i salaten, eller gem det til at pynte anretningen med.
Hjemmelavet mayonnaise til dressing
Pisk æggeblommer i en passende størrelse skål, og tilsæt olie i en tynd stråle lidt efter lidt, indtil al olien er brugt. Smag til med salt, sukker, æbleeddike og dijonsennep.
Bemærk at denne opskrift er større, end hvad du skal bruge i denne opskrift - så gem resten i køleskab.
Dressing
Bland hvidløg, mayonnaise, yoghurt, sennep og saft og skal fra citron sammen til en dressing, og smag til med salt og peber.