Hønsesalat med kål, syltede agurker, bacon, purløg og hjemmelavet dressing
Sådan gør du
Fyld
Bag kyllingebrysterne ved 180 grader i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte. Rist svampene i olie på en pande, indtil de er gyldne, og smag til med salt og peber. Steg baconen i ca. 5 minutter, til det er sprødt, og kassér stegefedtet efter.
Damp eller kog kålen i letsaltet vand i ca. 1-3 minutter, til det er mørt, men stadig med bid, og dræn vandet fra. Klargør purløg til servering
Hjemmelavet mayonnaise
Pisk æggeblommer i en passende størrelse skål, og tilsæt olie i en tynd stråle lidt efter lidt, indtil al olien er brugt. Smag til med sukker, æbleeddike og dijonsennep, salt og peber.
Bemærk at denne opskrift er større, end hvad du skal bruge i denne opskrift - gem resten i køleskab.
Dressing
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt, sennep og eddike, og smag til med salt og peber.