Hønsesalat med svampe, friske æbler, syltede agurker og hjemmerørt dressing
Sådan gør du
Fyld
Bag kyllingebrysterne ved 180 grader i ca. 20 minutter, til de er gennemtilberedte. Pas på de ikke bliver tørre, så hold øje med dem undervejs.
Rist svampene på en pande, indtil de er gyldne. Steg baconen i ca. 5 minutter, til det er sprødt, og kassér stegefedtet efter. Damp eller kog aspargesne i letsaltet vand i 1-3 minutter, indtil de er møre, og dræn så vandet fra.
Klargør æbler, syltede agurker og purløg til servering.
Hjemmelavet mayonnaise
Pisk æggeblommer i en passende størrelse skål, og tilsæt olie i en tynd stråle lidt efter lidt, indtil al olien er brugt. Smag til med sukker, æbleeddike og dijonsennep, salt og peber.
Bemærk at denne opskrift er større, end hvad du skal bruge i denne opskrift - gem resten i køleskab.
Dressing
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt, sennep og eddike, og smag til med salt og peber.