Æggekage med broccoli og tomathummus
Sådan gør du
Æggekage med broccoli
Giv broccoli et kort opkog i letsaltet vand, og hæld derefter vandet fra.Fordel broccoli i bunden af et smurt, ildfast fad.
Rør æg, piskefløde, parmesan, kogte linser og muskatnød sammen.Smag til med salt og peber.
Hæld blandingen over broccolibuketterne.
Bag æggekagen ved 170 grader i 25-30 minutter, til massen er heltfast i midten. Overfladen må gerne få lidt farve.
Servér æggekagen med friskbagt hvedebrød eller rugbrød ogtomathummus.
Tomathummus
Kom de kogte kikærter i en foodprocessor sammen med tomatpuré,olivenolie, spidskommen og paprika. Du kan også bruge enstavblender.
Blend det hele til en cremet masse.
Smag til med salt og peber.
Servér til rugbrød og æggekage. Eller som pålæg og tilbehørtil andre retter.