Vandbakkelse med kyllingesalat, gule ærter, estragon, asparges, syltet agurk og glaskål

Vandbakkelse med kyllingesalat, gule ærter, estragon, asparges, syltet agurk og glaskål

Vandbakkelserne forvandles her til en salt spise og passer perfekt sammen med bløde spreads. Kålen i denne hønsesalat giver et dejligt friskt og sprødt udtryk. Du kan sagtens variere kålen efter sæsonen.

Sådan gør du

Vandbakkelse

Kom vand og smør i en gryde, og kog det op. Sigt mel ned i gryden, og pisk hurtigt sammen med et piskeris eller elpisker. Køl dejen i 15 minutter.
Pisk et æg i af gangen i dejen med piskeris eller elpisker. Rør dejen sammen med en grydeske.
Hæld dejen over i en sprøjtepose.
Forvarm ovnen på 200 grader. Sprøjt dejen ud på bagepapir i små toppe på ca. 2-3 cm med god afstand mellem bakkelserne.
Bag i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Køl af.

Kyllingesalat med gule ærter, asparges og glaskål

Kog de gule ærter efter anvisning på pakken, og dræn. Bag kyllingebrysterne ved 180 grader i ca. 20 minutter. Damp aspargesne møre i en gryde. Stil ingredienserne til side inden servering. Rør en dressing af mayonnaise, skyr, sennep og eddike. Kom glaskålen, drueagurkerne og estragon i dressingen, og smag til med salt og peber. Vend dressingen med fyldet.