Vandbakkelse med kyllingesalat, gule ærter, estragon, asparges, syltet agurk og glaskål
Sådan gør du
Vandbakkelse
Kom vand og smør i en gryde, og kog det op. Sigt mel ned i gryden, og pisk hurtigt sammen med et piskeris eller elpisker. Køl dejen i 15 minutter.
Pisk et æg i af gangen i dejen med piskeris eller elpisker. Rør dejen sammen med en grydeske.
Hæld dejen over i en sprøjtepose.
Forvarm ovnen på 200 grader. Sprøjt dejen ud på bagepapir i små toppe på ca. 2-3 cm med god afstand mellem bakkelserne.
Bag i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Køl af.
Kyllingesalat med gule ærter, asparges og glaskål
Kog de gule ærter efter anvisning på pakken, og dræn. Bag kyllingebrysterne ved 180 grader i ca. 20 minutter. Damp aspargesne møre i en gryde. Stil ingredienserne til side inden servering.
Rør en dressing af mayonnaise, skyr, sennep og eddike. Kom glaskålen, drueagurkerne og estragon i dressingen, og smag til med salt og peber. Vend dressingen med fyldet.