Spinatfrittata med mozzarella og tomatsalat
Sådan gør du
Spinatfrittata, hvedebrød og mozzarella
Kom æggene i skål sammen med brød, piskefløde, salt og peber. Pisk det hele godt sammen, så brødet suger lidt af væsken.
Kom spinat op en gastrobakke og sæt den i en 150 grader varm ovn i 2 minutter, til spinaten falder sammen.
Sprøjt ovnfaste fade med sprayfedt.
Fordel først spinat og hæld derefter æggemassen over. Sæt fadene i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter, til æggekagen har sat sig. Fordel derefter osten og sæt den tilbage i ovnen, til osten er smeltet. Æggekagen er færdig når den har en nået en kernetemperatur på 75 grader.
Tomatsalsa og brød
Skær tomater i mindre stykker vend dem med forårsløg, chili, æbleeddike, sukker og olivenolie og vend salaten med spinat. Smag til med salt og peber. Spis æggekagen med friskbagt brød.