Spansk millionbøf af kalkun og chorizo med paprika og grønne peberfrugter
Sådan gør du
Millionbøf
Brun kalkunkødet med lidt planteolie på en kipsteger eller i ovnen ved 220 grader i 12-15 minutter, indtil det har fået farve. Det er vigtigt, at kødet får godt med farve.
Varm rapsolien op i et kogekar under omrøring. Rist begge slags løg og chorizo i olien, indtil løgene er glasklare.
Tilsæt de to slags paprika, peberfrugt, flåede tomater og hønsebouillon sammen med det hakkede og ristede kalkunkød. Lad det simrekoge i 20 minutter.
Tilsæt fløde, og kog videre i 5-10 minutter til en tæt og cremet konsistens. Jævn evt. millionbøffen med maizena til en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Dampet bulgur
Damp bulguren i letsaltet vand i ovnen eller i en gryde. Følg anvisningen på emballagen.
Mariner bulguren i citronsaft, olivenolie og hakket persille - eller gem persillen, og brug den som topping.