Spaghetti med hvid kødsovs af kylling, nye ærter, citron og parmesan

Spaghetti med hvid kødsovs af kylling, nye ærter, citron og parmesan

Spaghetti med kødsovs er en klassiker, som ofte serveres i de danske hjem. Det er en ret, der er lige til at gå til, og så smager den skønt, næsten uanset hvordan du griber den an. Her får du en ny udgave, hvor oksekødet er erstattet med kylling i en lys sauce med citron og knoldselleri.

Sådan gør du

Kødsauce

Steg kyllingekødet i rapsolie, så det får godt med stegeskorpe. Tilsæt derefter løg og hvidløg, knoldselleri, blegselleri og timian, og steg godt af.

Tilsæt fløde og mælk, og simrekog i 25-30 minutter.

Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand, og smag til med citronskal og -saft, salt og peber. Justér smagen med lidt eddike.

Spaghetti

Kog spaghettien rigelig godt saltet vand. Sigt vandet fra spaghettien.

Den grønne topping

Bælg de nye ærter, og bland dem med babyspinaten.