Snegle med oliventapanade, solsikkefrø og mozzarella

Snegle med oliventapanade, solsikkefrø og mozzarella

Den klassiske pizzasnegl bliver udfordret af den intense smag fra oliven - som i øvrigt bidrager med god umami i dette kødløse mellemmåltid.

Sådan gør du

Dej til snegle

Opløs gæren i lunken vand i en røreskål, og tilsæt salt, sukker, hvedemel og kikærtemel. Ælt dejen grundigt, til den er glat og elastisk. Lad dejen hæve i 60 minutter ved stuetemperatur.

Oliventapanade

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend til jævn konsistens.

Drys mel ud på køkkenbordet, og vend dejen og ælt dejen igennem. Rul dejen ud til en stor aflang plade (rouladeform). Smør tomatpesto på dejen, drys med parmesan, og rul den sammen til en roulade.
Skær rouladen ud til snegle. Sæt på en bageplade med den skårne side opad. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.

Bag ved 175 grader i ca. 20 minutter.