Kalvelever med bløde løg og æbler

Kalvelever med bløde løg og æbler

Lever har en særligt aromatisk smag, når det som her bliver stegt rosa. I denne ret bliver leveren indhyllet i varme og sødme fra såvel løg, æble, honning som balsamico. Rosmarinen tilfører retten en krydret fylde.

Sådan gør du

Kalvelever med bløde løg og æbler

Brun løgene godt af i ca. 5-8 minutter i lidt olie. Når de har fået farve tilsættes æblebådene. Bag gerne videre i ovnen ved 180 grader i 5-10 minutter. Det må gerne falde helt sammen.

Vend rosmarin, balsamico og honning i løg og æbler. Smag til med salt og peber.

Vend leverskiverne i melet og steg dem i halvdelen af olien. Krydr dem med salt og peber. De skal blot have et par minutter på hver side, så de stadig er rosa i midten.

Fordel æbler, løg og skyen fra panden ud over den stegte kalvelever.