Blå ost på rugbrød med syrligsød løgrelish og karamelliserede valnødder
Sådan gør du
Løgrelish
Kog alle ingredienser sammen i ca. 15 minutter, til det er blevet til en tyk marmelade.
Sæt løgrelishen i køleskabet, til den er helt afkølet og justér smagen med salt, peber og æblecidereddike.
Nødder
Karamellisér forsigtigt sukkeret i bunde af en gryde, til sukkeret er opløst.
Vend valnødderne i karamellen, og læg dem ud på et stykke bagepapir. Skil dem hurtigt fra hinanden med et par gafler.
Afkøl de karamelliserede nødder på køkkenbordet, til de er helt afkølede, og hak dem derefter i grove stykker.
Om ernæringen
Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her