Farsbrød af kylling, svampe, asparges og persille
Sådan gør du
Farsbrød af kylling
Steg champignon, løg og hvidløg på en pande i olie, til de er gyldne.
Knæk den nederste træge ende af aspargesene, og kog dem i et par minutter. Tag op, og køl ned. Læg lidt til side til anretningen.
Rør den hakkede kylling elastisk med saltet. Tilsæt så svampe, løg, hvidløg, asparges, hvedemel, æg, persille og peber, og rør grundigt til en elastisk fars. Gem evt. lidt persille til anretningen.
Pres farsen ned i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter indtil farsbrødet har en kernetemperatur på 75 grader. Afkøl.
Læg gulerodsbånd i koldt vand, så de bliver sprøde.
Om ernæringen
Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her