Farsbrød af kylling, svampe, asparges og persille 

Farsbrød af kylling, svampe, asparges og persille 

Farsbrød er en meget simpel måde at lave pålæg på, og det kan sagtens laves dagen før brug. Her er det en opskrift med hakket kylling, svampe, asparges og persille, som bliver toppet med sprøde gulerodsbånd.

Sådan gør du

Farsbrød af kylling

Steg champignon, løg og hvidløg på en pande i olie, til de er gyldne.

Knæk den nederste træge ende af aspargesene, og kog dem i et par minutter. Tag op, og køl ned. Læg lidt til side til anretningen.

Rør den hakkede kylling elastisk med saltet. Tilsæt så svampe, løg, hvidløg, asparges, hvedemel, æg, persille og peber, og rør grundigt til en elastisk fars. Gem evt. lidt persille til anretningen.  

Pres farsen ned i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter indtil farsbrødet har en kernetemperatur på 75 grader. Afkøl.

Læg gulerodsbånd i koldt vand, så de bliver sprøde.

Om ernæringen

Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her