Farsbrød med flækærter, grønne ærter og timian 

Farsbrød med flækærter, grønne ærter og timian 

Her er et vegetarisk alternativ til de gængse farsbrød med hakket kød. Flækærter har mange gode egenskaber, og i det her tilfælde udgør de substansen af farsen, som får friskhed af ærter og aromatisk timian.

Sådan gør du

Farsbrød med flækærter, grønne ærter og timian

Kog linserne helt møre efter anvisning på pakken.

Rør alle ingredienser sammen til en jævn fars. Kom farsen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter til det har en kernetemperatur på 75 grader. Afkøl.

Om ernæringen

Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her