Curry med kokos, kikærter, blomkål og grønkål serveret med naanbrød og mynteyoghurt.
Sådan gør du
Curry
Hæld udblødningsvandet fra kikærterne. Kog de udblødte kikærter i rigligt frisk, saltet vand med lidt natron i ca. 40 minutter, til de er møre.
Rist løgene til de er gyldne men uden de branker, og tilsæt grisen. Steg videre - i ca. 15-20 minutter. Tilsæt ingefær, hvidløg, kokosmælk, chilipulver, spidskommen, gurkemeje, korianderfrø, karry og grøntsagsbouillon. Kog op og tilsæt kogte kikærter og blomkålsbuketter.
Simrekog i 30-35 minutter eller til blomkålene er møre, men hele, og væsken er tyknet.
Ligefør spisetid smages retten til med salt og citron.
Steg grønkål kort i ovnen med lidt salt og olie ved 200 grader i ca. 3 minutter og kom det på curryen inden servering.
Mynteyoghurt og mandler
Blend mynten med yoghurten. Smag til med salt og spæd den op med vand for at få en lidt tyndere konsistens.
Naan
Rør gæren ud i vandet og tilsæt mel, mælk, æg, sukker, rapsolie og salt.
Ælt i røremaskine eller i hånden, til dejen er sammenhængende og elastisk. Det tager cirka 10 minutter i en røremaskine.
Lad dejen hvile et lunt sted i 60 minutter.
Hak dejen ud i lige store stykker, og rul dem til flade brød. Cirka 5 mm i tykkelsen.
Sæt dem på bageplader og bag dem ved 240 grader i 8-10 minutter til de er flot gyldne.