Curry med kartofler og gule ærter, spinat og frisk ærtesalat

Skøn vegetarret fyldt med smag fra varme krydderier og friskhed fra de friske ærter og mynten i salaten.

Sådan gør du

Curry

Rist løgene 15-20 minutter, til de er gyldne, men uden at de branker.

Tilsæt ingefær,hvidløg, flåede tomater, chilipulver, spidskommen, gurkemeje, korianderfrø, karry og grøntsagsbouillon.

Kog op og tilsæt kartofler og guleærter. Simrekog i 30-35 minutter eller til kartofler og de gule ærter er møre, men hele og væsken er tyknet.

Tilsæt spinat og ærter i curryen lige inden spisetid. Varm retten igennem. Smag til med salt og peber.

Juster evt. konsistensen med lidt væske.

Ærtesalat

Blancher ærter i 10 sekunder i kogende vand. Afkøl dem og vend dem med ærteskud og mynteblade.

Rør citronsaft, olivenolie og sukker sammen. Vend marinaden sammen med det grønne.

Smag til med salt og peber.

Mynteyoghurt

Rør yoghurt og mynte sammen.

Smag til med salt og peber.