Brændende kærlighed med kartoffel-græskarmos, stegte løg, pølse, linser, sylt og rugbrød

Kombinationen af den smørbløde mos, de stegte løg, krydret kød og surt gør brændende kærlighed til en højtelsket livret. Den klassiske bacon har vi skiftet ud med røget pølse, og vi har tilført lidt ekstra fylde til retten i form af linser. Sylt og rugbrød er obligatorisk tilbehør.

Sådan gør du

Tilbehør

Anret de syltede rødbeder i små skåle.Skær rugbrødet i skiver, og halver dem.

Mos med kartofler og græskar

Kog linserne i saltet vand i 15-20 minutter, indtil de er møre. Sigtvandet fra, og sæt linserne til side.

Kog kartofler og græskar i en kipgryde under omrøring, til de er heltmøre. Sigt vandet fra, og lad dem dampe tørre.

Mos græskar og kartofler sammen. Tilsæt fløde, og rør den ind imosen. Smag til med salt og peber.

Smelt smør og olie i en kipsteger. Steg først medisterpølsen, til dener let gylden og ristet, tilsæt så løg og timian, og steg, til de begynderat blive gyldne.

Tilsæt de kogte linser, og steg det hele, til det er godt gennemvarmt.

Smag til med æblecidereddike, salt og peber. Drys til sidst med hakket purløg.