cremet suppe med hamburgerryg, belugalinser og ramsløg
Sådan gør du
Suppe
Sæt belugalinserne over i letsaltet vand og kog dem ved middelvarme i 12-15 minutter, til de er møre.
Sauter løg og pastinakker ved middelvarme i 5-10 minutter, til de er let gyldne. Tilsæt hvidkål, gulerødder og muskatnød.
Hæld bouillonen på og kog ca. 15- 20 minutter til grøntsagerne er næsten møre. Til sidst tilsættes porrer og koger videre i ca. 5 minutter, indtil det hele er mørt.
Juster tykkelsen af suppen med en blanding af lige dele mel og fløde, lad suppen koge igennem i 5 min, så melsmagen forsvinder.
Smag til med æblecidereddike, olivenolie, salt og peber.
Skær hamburgerryggen i små tern, ca. 1-2 cm. og lun kødet og belugalinserne i suppen i 5 minutter.
Snit ramsløg eller persille og drys på toppen.