Stegte ris med æg og grøntsager

Stegte ris med æg og grøntsager

En nem og hurtig ret, der kan rumme rester af ris og de fleste slags grøntsager, du har tilovers i køle- skabet. Udgangspunktet er kogte, kolde ris, æg og soya, som afrunder smagen.

Sådan gør du

Stegte ris med æg og grøntsager

Pisk æggene sammen, og steg dem som røræg i lidt olie på enpande.

Hæld ægget på en tallerken, og sæt den til side.
Kom lidt mere olie på panden, og tilsæt peberfrugterne, forårsløg oggrønne ærter, og steg nogle minutter mere, til grøntsagerne er møre.

Tilsæt de kolde ris. Vend godt rundt så grøntsager og ris blandes.Steg dem sammen et par minutter, til risene er blevet varme.

Hak de stegte æg i mindre stykker, og vend derefter æg i de stegte ris.Smag til med soyasauce.