Shakshuka med kidneybønner og couscous
Sådan gør du
Shakshuka med kidneybønner
Steg løg, hvidløg, peberfrugt, paprika og spidskommen i olie på enpande ved lav varme, til peberfrugterne er møre. Tilsæt tomatpuré ogstegt ca. 1 minut mere.
Tilsæt tomater og kidneybønner, og lad det simre i gryden i ca. 20minutter, til retten er kogt ind. Smag til med salt og peber.Hæld saucen i et ovnfast fad, lav fordybninger i saucen, og slåæggene ud heri.
Bag ved 170 grader i 15-20 minutter, til æggene er blevet faste, menikke gennemstegte.
Couscous
Rør couscous og olie grundigt sammen i en skål. Hæld kogende vandover, dæk skålen til og lad den trække i 5 min.Løsn couscous med en gaffel, så den bliver luftig og ikke klumpersammen.