Sesampaneret gris i hoisinsauce med stegte persillerødder
Sådan gør du
Sesampaneret gris
Kom kødet i en skål, og krydr med lidt salt. Vend kødet med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg med vand, og kom det i skålen til kødet. Vend grundigt rundt, så kødet er dækket i en maizena-æggeblanding. Kom sesamfrøene på en tør pande, og rist dem ved mellem varme, til de bliver lidt mørkere i farven og dufter kraftigt. Vend dem sammen med kødet. Pisk hoisinsauce, eddike, hvidløg, ingefær, soya, citronsaft, vand og sesamolie sammen i en anden skål. Varm olien godt op i en pande eller gryde, og kom kødet i. Steg til kødet er ved at være gennemstegt, og har fået godt med farve. Kom nu saucen i panden, vend godt rundt, og lad det stege i et par minutter, til saucen koger ind og glaserer kødet.
Brune ris
Kog risene efter anvisning på posen.
Ristede persillerødder
Steg persillerødderne i olie i 6-7 minutter. Kom julesalaten og soyasaucen på panden, og steg med det sidste minut eller to.