Sesampaneret gris i hoisinsauce med perlebyg og asparges
Sådan gør du
Sesamglaseret gris
Kom grisekødet i en skål, krydr med lidt salt, og vend med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg med vand, kom det i skålen til kødet, og vend grundigt rundt. Kom sesamfrøene på en tør pande, og rist dem ved middel varme, til de bliver lidt mørkere i farven og dufter kraftigt. Vend dem sammen med kødet. Kom hoisinsauce, sukker, eddike, fintrevet hvidløg, chiliflager og sesamolie i en anden lille skål, og rør det sammen. Varm olie godt op i en pande eller gryde, og kom kødet i. Steg til kødet er ved at være gennemstegt, og har fået godt med farve. Kom nu saucen i panden, vend godt rundt. Lad det stege, til saucen koger ind og glaserer kødet. Smag til med salt og peber, og tag panden af blusset.
Perlebyg
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken.
Asparges
Rist aspargense i olie i 3-4 minutter. Kom spinaten på panden de sidste 30 sekunder.