Kylling med blomkål og peberfrugt i jordnøddesauce med kogte hvedekerner og koriander

Kylling med blomkål og peberfrugt i jordnøddesauce med kogte hvedekerner og koriander

Jordnødder - eller peanuts som de ofte omtales - er faktisk ikke en nød, men en bælgfrugt. De er dog rige på sunde fedtstoffer ligesom nødder, så du slår to fluer med ét smæk, når du bruger peanuts eller peanutbutter. I denne opskrift har vi lavet en dejlig sauce af jordnødden sammen med kokosmælk - det er svært ikke at kunne lide.

Sådan gør du

Kylling i jordnøddesauce

Brun kyllingekødet i olie på en pande ved høj varme i et par minutter, og tag derefter kødet af panden.

Steg så løg, hvidløg, peberfrugt og blomkål i olie ved høj varme i ca. 5 minutter. Tilsæt paprika, jordnøddesmør, kokosmælk og vand, og lad det simre i 15 minutter.

Kom kyllingen tilbage til grønsagerne, og varm det hele igennem i 5-10 minutter, til kyllingen er færdigtilberedt.

Klargør korianderne til at pynte retten med. Smag til sidst saucen til med salt, peber og citronsaft.

Kogte hvedekerner

Kog hvedekerne som anvist på emballagen i letsaltet vand.