Mørksej i krydret indiske krydderier og råkost af hvidkål og æbler
Sådan gør du
Mørksej med indiske krydderier
Steg løg, garam masala og gurkemeje i olie i en gryde i ca.4-5 minutter.
Tilsæt kartofler, fløde og grøntsagsbouillon/vand, til det dækkerkartoflerne.
Kog ved svag varme under låg i ca. 20 minutter, til kartoflerne ermøre.
Tilsæt mandler og abrikoser, og kog videre et par minutter, til saucenhar en cremet konsistens.
Kom fiskestykker i passende størrelse i et smurt, ovnfast fad, og fordelsaucen over fisken.
Bag i ovnen ved 185 grader i ca. 15 minutter, til fisken er mør.
Råkost af hvidkål og æbler
Vend kålen med æbler, æbleeddike, olivenolie og sukker. Kram kålen lidt så den falder lidt sammen.Smag til med salt og peber.