Sesampaneret gris med glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Sesampaneret gris med glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Sesampaneringen gør grisen særligt sprød og knasende og er med til at holde på saftigheden under stegning. Samtidig bliver sesamfrøene ristede, så de afgiver endnu mere smag og kraft. Det asiatiske tema fuldendes med hoisinsaucen ved siden af.

Sådan gør du

Sesampaneret gris med hoisin

Kom skiverne af svinekotellerne i en skål, krydr med salt, og vend kødet med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg, kom det i skålen til kødet, og vend grundigt rundt, så kødet er dækket i en maizena-æggeblanding. Vend kødet i sesam og steg gylden på panden i olie ved middel varme.

Pisk hoisin, soya, citronsaft, vand, eddike, hvidløg, ingefær, og sesamolie sammen i en anden skål. Kom det på en pande og lad det reducere til halv mængde. Lad det køle af inden servering.

Ris

Kog ris efter anvisning på pakken.

Grønt

Skær glaskål i både og steg dem møre på panden i ca. 10 minutter eller bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. Steg tomaterne på skærefladen på en tør pande, til de har grillmærker. Lynrist de fintsnittede forårsløg på panden.

Vend glaskål, tomater, forårsløg og brøndkarse sammen inden servering.