Sesampaneret gris med glaskål, forårsløg og hoisinsauce
Sådan gør du
Sesampaneret gris med hoisin
Kom skiverne af svinekotellerne i en skål, krydr med salt, og vend kødet med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg, kom det i skålen til kødet, og vend grundigt rundt, så kødet er dækket i en maizena-æggeblanding. Vend kødet i sesam og steg gylden på panden i olie ved middel varme.
Pisk hoisin, soya, citronsaft, vand, eddike, hvidløg, ingefær, og sesamolie sammen i en anden skål. Kom det på en pande og lad det reducere til halv mængde. Lad det køle af inden servering.
Ris
Kog ris efter anvisning på pakken.
Grønt
Skær glaskål i både og steg dem møre på panden i ca. 10 minutter eller bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. Steg tomaterne på skærefladen på en tør pande, til de har grillmærker. Lynrist de fintsnittede forårsløg på panden.
Vend glaskål, tomater, forårsløg og brøndkarse sammen inden servering.