Quesadilla med ost, spinat og tomatsalsa

Quesadilla med ost, spinat og tomatsalsa

Quesadilla er en mexicansk ret, hvor bløde tortil- las er klappet sammen med ost og andet fyld. Her er de samlet med spinat og ost, men du kan variere fyldet efter sæson. Brug quesadillaer som mellemmåltid, som supplement på en rugbrøds- dag eller tilbehør til suppe.

Sådan gør du

Quesadilla med ost og spinat

Sammenpisk æg og bland med ost og spinat.
Fordel massen på halvdelen af tortillas. Læg en tortilla ovenpå hver afdem som en klap-sammen. Dryp overfladen med olie.

Bag quesadillaer ved 200 grader i ca. 4-6 minutter, til osten smelterog overfladen bliver let sprød og gylden.

Skær quesadillaer i trekanter inden servering.

Tomatsalsa

Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller brug en stavblender,og blend til en ensartet masse. Kom det i en gryde.

Kog massen ind ica. 15-20 minutter, til det har en passende konsistens.

Smag til med salt og peber.