Kyllingeleverpostej med svampe, græskar, brødkrummer, timian og allehånde

Kyllingeleverpostej med svampe, græskar, brødkrummer, timian og allehånde

I denne kyllingspostej er der virkelig arbejdet med det grønne. Kyllingeleveren udgør kun ca. 10% - resten er græskar, svampe, æg og brødkrummer, som sammen med krydderierne giver en dejlig fyldig og aromatisk postej. Prøv den som et alternativ til den klassiske leverpostej.

Sådan gør du

Kyllingeleverpostej

Steg svampene i smør på en pande i et par minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, hvidløg og bladselleri, og steg videre i et par minutter, til det hele er gyldent.

Rør eller blend nu svampe, løg, hvidløg, bladselleri, kyllingelever, hvedebrød, græskar, æg, timian og krydderier sammen til en ensartet fars - medtag også eventuelt overskydende fedtstof fra stegning. Har du en foodprocessor, er det nemmeste at røre det hele sammen i denne.

Pres farsen flad i passende forme, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, til postejen har en centrumtemperatur på 75 grader.