Kyllingekødsovs med røde linser

Kyllingekødsovs med røde linser

I denne kødsovs er oksekødet skiftet ud med kyl- ling, røde linser og ekstra grøntsager. Servér kød- sovsen med pasta, som fyld i en lasagne, eller i et fad med kartoffelmos som låg. Lav en stor portion til fryseren, så er der nem mad til flere dage.

Sådan gør du

Kødsovs med kylling og røde linser

Steg løg i olie i en gryde til de er gyldne. Tilsæt kylling og steg videreved høj varme.

Tilsæt hvidløg, gulerødder, oregano og timian. Lad grøntsagernestege igennem, og tilsæt så tomatpuré, hakket tomat, linser og vand.Lad retten simre i minimum 30 minutter – gerne mere – indtil rettener kogt lidt ind og grøntsagerne er møre. Justér saucen med ekstravand, hvis den er for tyk.

Smag til med sukker, salt og peber.

Pasta

Kog pasta efter anvisning på pakken.