Kylling tikka masala med purløg og hvedekerner
Sådan gør du
Kylling tikka masala med purløg
Læg kyllingestrimlerne i en skål med ingefær, hvidløg, salt, peber, halvdelen af korianderne samt en tredjedel af olien. Vend blandingen godt rundt, og lad den stå og trække i mindst 30 minutter. Steg kyllingen i en tredjedel af olien i en stor pande ved høj varme i 8-10 minutter til den er gyldenbrun. Gør evt. dette ad flere omgange, så temperaturen i panden forbliver høj. Sæt den stegte kylling til side. I den samme pande, varm den sidste tredjedel olien op, og steg rødløgene i 5 minutter. Tilsæt spidskommen og steg et minut. Tilsæt tomatpuréen og yoghurten. Kom kyllingen tilbage på panden, og lad retten simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
Hvedekerner
Kog hvedekernerne efter anvisningerne på pakken.