Kylling tikka masala med purløg og hvedekerner

Tikka masala er en ret med indisk oprindelse. Retten har en masse smag og dybde fra de varme krydderier, hvilket også er derfor, den smager fantastisk på en kold vinterdag.

Sådan gør du

Kylling tikka masala med purløg

Læg kyllingestrimlerne i en skål med ingefær, hvidløg, salt, peber, halvdelen af korianderne samt en tredjedel af olien. Vend blandingen godt rundt, og lad den stå og trække i mindst 30 minutter. Steg kyllingen i en tredjedel af olien i en stor pande ved høj varme i 8-10 minutter til den er gyldenbrun. Gør evt. dette ad flere omgange, så temperaturen i panden forbliver høj. Sæt den stegte kylling til side. I den samme pande, varm den sidste tredjedel olien op, og steg rødløgene i 5 minutter. Tilsæt spidskommen og steg et minut. Tilsæt tomatpuréen og yoghurten. Kom kyllingen tilbage på panden, og lad retten simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

Hvedekerner

Kog hvedekernerne efter anvisningerne på pakken.