Kylling i kål og karry

Kylling i kål og karry

En dejlig varm og krydret ret, hvor hakket kylling og hvidkål koger sammen i en mild og aromatisk gul karrysovs. En nem og rustik gryderet, der passer perfekt til den kolde tid.

Sådan gør du

Kylling i kål og karry

Steg løg og hvidløg i olie i en stor gryde ved middel varme, indtil de bliver gyldne. Tilsæt kød, og steg, til det tager farve. Kom karry og hvedemel i, og steg yderligere et par minutter. Tilsæt vand, og pisk godt, så melet fordeler sig.

Kom hvidkål og miso i, læg låg på, og lad retten simre en halv times tid, til kålen er mør, og smagene er kogt sammen. Justér evt. med mere vand, og smag til med salt og peber.

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Servér retten med ris, cremefraiche og purløg på toppen samt evt. et godt stykke brød til.