Havreboghvedegrød med stegte svampe, dampet grønkål og ristede boghvedekerner
Sådan gør du
Havre-boghvedegrød
Steg løg og champignon i olie i en gryde i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Tilsæt havregryn og boghvedeflager. Hæld bouillon på, og kog op. Lad det simre i ca. 10 minutter til en fast grød. Smag til med salt, peber og æblecidereddike.
Stegte svampe
Rist champignonerne i olie ved høj varme i et par minutter, til de er gyldne. Smag til med salt, peber og æblecidereddike.
Dampet grønkål
Skyl kålen, og pluk bladene af stilkene. Skær stilkene i tynde skiver. Damp blade og stilke i en gryde med meget lidt vand, i et par minutter. Husk at have låg på gryden. Vend den dampede kål med salt og evt. lidt citron.
Ristede boghvedekerner
Kom lidt olie på en pande, og rist boghvedekerne til de begynder at tage farve, og krydr med lidt salt.