Grisesteg med rødkålssalat

Rødkålssalaten giver dette smørrebrød med grisesteg et syrligt og sprødt løft. Det kan være en god ide at lave rødkålssalaten i god tid inden den skal serveres. På den måde optager den al den dejlige smag fra appelsinerne.

Sådan gør du

Grisesteg

Drys kødet med salt og peber, og steg det i ovnen ved 160 grader i ca. 40 minutter, til det har en kernetemperatur på 63 grader. Afkøl, før du skærer i kødet.

Salat

Vend kålen med salt, fintrevet skal og saft fra en appelsin og appelsinternene. Lad kålen trække mindst 15 minutter og gerne i længere tid. Rist nødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 8 minutter. Lad nødderne køle ned, og hak dem.

Dressing

Rør mayonnaisen med yoghurt, timian og lidt peber.

Topping

Hak flæskesværene.