Grillet sandwich med linsepesto og ost

Grillet sandwich med linsepesto og ost

Giv dit daggamle hvedebrød nyt liv ved at grille det sprødt i ovnen i selskab med linsepesto og smeltet ost. Brødene fungerer godt som mellemmåltid eller som et element til fredagens rugbrøds - og restedag.

Sådan gør du

Linsepesto

Kog linserne i letsaltet vand i 15 minutter, til de er møre, og dræn dem godt.

Blend persille, parmesan, hvidløg og olie til en ensartet pesto. Rør linserne i pestoen, og smag til med citron, salt og peber. 

Grillet sandwich med linsepesto og ost

Smør et godt lag linsepesto på halvdelen af brødskiverne. Top med revet ost, og læg de resterende brødskiver ovenpå.

Læg sandwicherne på en bageplade, dryp olie over, og bag dem ved 225 grader i ca. 5-7 minutter, til de er gyldne, og osten er smeltet.

Skær sandwicherne i halve eller kvarter, og servér dem lune som mellemmåltid.