Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat

Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat

Svampe er ikke altid en favorit hos børn, men her har vi pakket dem ind i en mild og sød barbecuesauce, som både giver smag, men også farve til de ellers lidt neutrale svampe. Anret gerne svampene, salaten og rugbrødet for sig, så børnene kan se, hvilke elementer der skal på rugbrødet.

Sådan gør du

Svampe

Steg svampene i olie i et par minutter, til de er gyldne. Vælg gerne dine yndlingssvampe. Smag til med salt og frisk estragon, og sæt dem til side, til de skal vendes i barbequesaucen.

Barbequesauce

Steg løget blødt og gyldent i olie i et par minutter, og tilføj så hvidløg og peberfrugt. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i mindst 15 minutter. Saucen skal koge ind og blive tyk og karamelliseret.

Giv gerne saucen en tur med en stavblenderen, inden du vender svampene i saucen.

Salat

Del salaten i passende stykker til servering på rugbrød sammen med svampene.