Farsbrød med kylling, svampe, persillerødder og persille

Farsbrød med kylling, svampe, persillerødder og persille

Svampe i farsbrød tilføjer ekstra umami, og sammen med den hakkede kylling får du her et fyldigt, saftigt og aldeles velsmagende farsbrød. Prøv at eksperimentere med pynten, så du får nogle farver i spil. Basilikum, persille, timian og andre grønne urter er et godt greb til det, men du kan også sylte noget farverigt kål eller skære tynde bånd af gulerod.

Sådan gør du

Farsbrød

Kog persillerødderne i 3-5 minutter, til de er møre, og sæt til side.

Rør den hakkede kylling elastisk med salt. Lad det stå, til du skal bruge det senere.
Steg løg, hvidløg og svampe i olie på en pande i et par minutter, til de er møre og gyldne.

Bland persillerødder, kylling, løg, hvidløg, svampe, asparges, hvedemel, æg, persille og timian sammen med salt og peber, og rør grundigt til en elastisk fars.

Pres farsen fladt ned i en passende form, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, til farsbrødet har en centrumtemperatur på 75 grader.

Sæt i køleskab - gerne til dagen efter.