Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte

Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte

Grød kan varieres på et utal af måder, og det behøver ikke altid at være en sød servering. Her er en udgave med emmerflager, stegte squash, frisk glaskål, mandler og mynte. Du kan fint variere grøntsagerne efter sæsonen.

Sådan gør du

Grød

Bland alle ingredienserne sammen i en passende gryde, og kog til grøden har den rette konsistens. Den må gerne være blød og cremet. Smag til med salt, og justér evt. konsistensen mere lidt vand eller mælk.

Stegte squash

Vend squash-ternene i salt og olivenolie, og steg dem på en pande eller i ovnen ved 220 grader i et par minutter, til squashen har fået en dejlig gyldenbrun overflade.

Glaskål, mandler og mynte

Læg ternene af glaskål i koldt vand, indtil de skal bruges, så holder de sig sprøde og friske. Sigt vandet fra, når de skal serveres.

Klargør mandler og mynte til servering.