Æble-græskarcreme

Æble-græskarcreme

I denne bløde, cremede og aromatiske creme giver græskarret en sød smag og fløjlsblød konsistens. Med varme krydderier er det et dejligt pålæg til den kolde tid. Brug den også som fyld i bagværk eller som en del af toppings til en grøddag.

Sådan gør du

Æble-græskarcreme

Skræl græskar, halvér det, og fjern kernerne med en ske. Skær både græskar og æbler i grove tern. Græskarstykkerne skal gerne være lidt mindre end æblestykkerne, så de bliver færdige på samme tid.
Bag græskar og æble i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter, til de er helt møre.

Blend græskar og æbler sammen med vand, olie, dadler, kardemomme, kanel og ingefær i en foodprocessor til en helt glat masse.

Lad massen køle af, og servér den som pålæg til brød, topping til grød eller fyld i bagværk.