Vandbakkelse med tæt æggesalat rørt med stenbiderrogn, linser og dild

Vandbakkelse med tæt æggesalat rørt med stenbiderrogn, linser og dild

Den søde vandbakkelse bliver omdøbt til et salt element, her med æggesalat, stenbidderrogn og dild. Linserne er med til at give fylde, mæthed og en god proteinkvalitet i retten.

Sådan gør du

Vandbakkelse

Kom vand og smør i en gryde, og kog det op. Sigt mel ned i gryden, og pisk hurtigt sammen med et piskeris eller elpisker. Køl dejen i 15 minutter.

Pisk et æg i af gangen i dejen med piskeris eller elpisker. Rør dejen sammen med en grydeske.
Hæld dejen over i en sprøjtepose.

Forvarm ovnen på 200 grader. Sprøjt dejen ud på bagepapir i små toppe på ca. 2-3 cm med god afstand mellem bakkelserne.
Bag i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Køl af.

Æggesalat rørt med stenbiderrogn, røde linser og dild

Kog linserne efter anvisning på pakken, og køl af.
Rør æggene med mayonnaise, skyr og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Vend stenbiderrogn, linser og dild i inden servering.