Tærte med skalotteløg og gedeost
Sådan gør du
Tærtebund
Ælt alle ingredienser sammen til en dej.
Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (25 cm i diameter). Prik bunden med en gaffel. Dæk med film, og lad den hvile i køleskabet mindst 30 minutter.
Forbag tærtebunden midt i ovnen i ca. 10 minutter på 225 grader.
Tærtefyld med skalotteløg og gedeost
Vend de flækkede skalotteløg med olie, timian, salt og sort peber og steg dem gyldne og møre, med skærefladen nedad, i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Rør æg med mælk, salt, peber og brud af gedeost.
Kom lidt æggemasse i bunden af tærterne, læg de bagte skalotteløg i tærtebunden og dæk med resten af æggemassen.
Bag tærterne gyldne og faste ved 165 grader i 20-30 minutter.