Sherpards pie med hakket kalkun, linser og tomat gratineret med ost og rasp

Sherpards pie med hakket kalkun, linser og tomat gratineret med ost og rasp

Denne portionsanrettede sheperds pie kan serveres som tilbehør til en hovedret, eller som her; et dejligt mellemmåltid.

Sådan gør du

Sherpards pie med hakket kalkun, linser og tomat gratineret med ost og rasp

Rist løgene, hvidløg, gulerødder, bladselleri gyldent i olie, uden at grøntsagerne branker. Kom kalkunen på panden, og steg med. Tilsæt linser, tomatpure, flåede tomater og bouillon. Simrekog i ca. 30-35 minutter til linserne er møre, og væsken er tyknet. Det er vigtigt, at linserne stadig er hele. Kom misoen og timian i retten, og smag til med salt og peber.

Mos med ost og rasp

Kog kartoflerne i 30-35 minutter i usaltet vand, til de er møre.
Mos kartoflerne i en røremaskine sammen med smør og fløde. Smag mosen til med salt og peber.

Fordel gratinmassen i små ramekiner eller portionsforme. Dæk hvert portion med mos, og drys rasp og ost på toppen.
Bag ved 180 grader i ca. 15 minutter, til de er flot gyldne.