Pasta med kalkun og bacon samt sommergrøntsager, citron og Vesterhavsost
Sådan gør du
Kødsauce
Rist baconternene i nogle minutter, til de har fået lidt farve. Stil til side.
Rist kalkunkødet i rapsolie af flere omgange. Kødet må gerne få godt med farve. Stil til side.
Rist derefter løg og hvidløg, knoldselleri, blegselleri og timian godt af, kom bacontern og kalkunkød ved og tilsæt fløde og hønsefond. Simrekog i 25-30 minutter, spæd evt. saucen med ekstra fond, hvis den er for tyk.
Smag til med salt, peber, citronskal og dijonsennep. Juster med citronsaft.
Pasta
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Kog i rigelig, godt saltet vand. Sigt vandet fra pastaen og vend den med kødsauce og revet Vesterhavsost.
Den grønne topping
Bælg ærterne. Grill karotterne, så de får en flot, farvet overflade.
Bland ærter og karotter. Top det på pastaretten lige inden servering.