Panerede persillerødder med grov remoulade

Panerede persillerødder med grov remoulade

Disse panerede persillerødder er et kækt alternativ til en klassisk fiskefilet, og er på samme måde sprøde uden på og bløde inden i. De serveres med en grov remoulade med rugbrød til.

Sådan gør du

Panerede persillerødder

Skræl persillerødderne, og kog dem møre i letsaltet vand. Flæk dem på langs i tykke skiver.

Panér i hvedemel, æg og rasp. Steg persillerødderne i olie, og giv lidt salt og peber.

Dressing

Skær blomkål og gulerødder i små stykker, og kog dem møre i letsaltet vand. Dræn og afkøl.

Bland mayonnaise, græsk yoghurt, karrypulver, gurkemeje, dijonsennep og æbleeddike til en dressing. Vend gulerødder, blomkål og syltede agurker i.

Om ernæringen

Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her