Mac'n'cheese med butter beans

Mac'n'cheese med butter beans

Mac'n'cheese er en amerikansk klassiker med ost, masser af fylde og fedme. Her får du en fortolkning med butter beans, som tager retten i en anden mere let og grøn retning.

Sådan gør du

Mac'n'chees med butter beans

Dræn vandet fra de udblødte butter beans, og kog dem i rigeligt friskt letsaltet vand i ca. 45 minutter til de er møre. Kog ligeledes makaronien.

Varm olien op i en gryde, tilsæt melet og rør sammen i et minut. Tilsæt langsomt mælken, og rør det godt sammen, så du hele tiden har sørger for at have en homogen masse. Når alt mælken er tilsat, koges det et par minutter til saucen er tyk og cremet. Tilsæt nu spinaten, og lad den koge med et par minutter.

Kom nu osten i gryden, mens der røres rundt. Vend de kogte butter beans og makaroni i gryden.

Smag til med paprika, sennepspulver og salt og peber.