Lammetagine med kikærter, svesker, mandler og bulgur
Sådan gør du
Lammetagine
Kog de udblødte kikærter i rigeligt frisk, koldt vand i ca. 40 minutter, til de er møre. Dræn vandet fra dem.
Sauter kødet i olien ved middel varme.Tilsæt løg og hvidløg samt de tørrede krydderier og steg videre i ca. 10 minutter, til løgene er møre. Tilsæt hønsefond, appelsinsaft, kanelstænger og honning, og suppler med vand, så kødet er dækket.
Kog ved svag varme i 2-3 timer, til kødet er mørt.
Kom sveskerne med den sidste halve time af kogetiden.
Rist mandlerne ved 200 grader i ovnen i 10-12 minutter med lidt olie og salt. Det er vigtigt, at de får lidt farve.
Smag sovsen til, og jævn den evt. med lidt maizena.
Bulgur
Kog bulguren efter anvisningen på posen.