Laksesalat med kartoffel, æble, kapers og estragon
Sådan gør du
Fyld
Bag laksen ved 120 grader i ca. 25 minutter indtil den er akkurat mør, og let skiller i flager, når man brækker i den. Tiden afhænger af laksens tykkelse. Afkøl laksen, og pluk den i små stykker.
Kog kartoflerne møre, afkøl dem og skær dem i små tern.
Vend laksen med kartofler, kapers, æbler og estragon.
Mayonnaise
Pisk æggeblommer i en passende størrelse skål og tilsæt olie i en tynd stråle lidt efter lidt, indtil al olien er brugt. Smag til med salt, sukker, æblecidereddike og dijonsennep.
Dressing
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt, sennep, hvidløg, fintrevet citronskal og citronsaft.
Om ernæringen
Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her