Krydret kylling med tomatsalat, friske koriander og gule ris

Krydret kylling med tomatsalat, friske koriander og gule ris

Tomater findes i uendelig mange udgaver, og til denne ret gælder det om at finde flere af slagsen, så der både er variation i størrelse, farve og smag. Tomaternene med de krydrede friske koriander serveres som tilbehør til en indisk kylling fyldt med kraft og saft.

Sådan gør du

Krydret kyllingelår med tandoori masala-rub

Kom kyllingelårene i gastrobakker og vend dem med salt og tandoori.

Brun dem af i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Sænk temperaturen til 180 grader, og bag kyllinglårene, til de har en kernetemperatur på 75 grader.

Tomatsalat med koriander

Vend tomater og forårsløg med koriander, limesaft, honning og olivenolie.

Smag til med salt og peber.

Gule ris

Kog risene efter anvisning på posen sammen med gurkemejen.

Vend risene med olien, inden servering.

Tandoori-yoghurt

Smag yoghurt til med sriracha, tandoori og salt.