Krebinet af gris, tørrede bønner og svampe samt stuvet spinat
Sådan gør du
Krebinetter
Dræn de iblødsatte bønner og kog den i rigeligt letsaltet friskt vand i 45-60 minutter til de er møre. Sigt overskydende vand fra, køl ned, og kør de kogte bønner til en grov masse i en foodprocessor. Vend dem med hakket gris, og rør farsen med salt og peber. Sæt den i køleskabet.
Steg champignonerne gyldne i lidt planteolie, og dræn dem i en sigte. Steg løgene til bløde løg. Kom begge dele i en foodprocessor, og blend den fint. Afkøl.
Rør grønsagerne ned i farsen sammen med worcestersauce, æg, 3/4 del af raspen, æbleeddike og planteolie. Rør det hele grundigt sammen til en fast fars. Form dem til krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne gyldne på begge sider i olie i ca. 5-6 minutter. Krydr med salt og peber.
Stuvet spinat
Blanchér spinaten. Tag op, og afkøl.
Smelt smør i en gryde, rør mel i smørret, og lav en smørbolle. Tilsæt fløde og mælk under omrøring. Kog ved svag varme i 3-4 minutter. Blend med en stavblender hvis nødvendigt. Smag til med salt og peber, og tilsæt muskat, citronskal og spinat. Kog i yderligere i 2-3 minutter, til spinaten falder sammen.