Bønner og kyllingelever på toast med spidskål, citron og persille
Sådan gør du
Bønner og kyllingelever
Dræn de iblødsatte kidneybønner, og kog dem i rigeligt letsaltet friskt vand i 30-45 minutter, til de er møre. Sigt vandet fra.
Steg kyllingelever ved middel varme i 2-3 minutter til de tager farve. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege videre i 1-2 minutter, indtil leveren er færdigtilberedt. Tilsæt citron, timian og paprika. Smag til med salt.
Lun spidskål og kidneybønner i ovnen ved 170 grader i ca. 4-7 minutter indtil spidskålen er faldet lidt sammen, men stadig har bid. Vend spidskål og kidneybønner med kyllingelever. Smag til med citronsaft og -skal og drys med hakket persille.
Toast
Grill brødskiverne ved 200 grader i 5-7 minutter.