Kold havregrød med jordbærkompot

Kold havregrød med jordbærkompot

Denne proteinberigede kolde grød kan varieres i det uendelige og er en super nem opskrift, der sagtens kan forberedes dagen inden. Brug gerne frugter og bær i sæson og lav en kompot af disse, da der er meget mere saft og kraft i råvarerne i sæson.

Sådan gør du

Kold grød

Bland havregryn, æblemost, citronsaft, kanel og kardemomme i en skål. Læg låg på, og lad det trække i køleskabet et par timer eller til dagen efter.

Rør skyr, creme fraiche, Adozan Højprotein og de revne æbler i havregrynsblandingen inden servering.

Jordbærkompot

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og mas kornene ud i en lille smule af rørsukkeret, så du får fordelt kornene. Læg jordbær i et ovnfast fad og vend dem med balsamico, vanilje og sukker. Lad blandingen trække i 20-30 minutter.

Bag blandingen i en ovn ved 150 grader i ca. 20-30 minutter, til jordbærrene er møre og kan moses. Køl jordbærkompotten helt af inden servering.