Japansk æggekage med edamamebønner, hoisinsauce, mild mayonnaise og nye løg

Japansk æggekage med edamamebønner, hoisinsauce, mild mayonnaise og nye løg

Bouillonen giver denne japanske æggekage en anden dybde, som får endnu mere smag fra chilimayonnaisen og hoisinsaucen. Det er en perfekt lille lun anretning, som tilbehør til de øvrige serveringer.

Sådan gør du

Æggekage

Rør grønsagsbouillon sammen med hvedemel i en skål, og lad det trække i 10 minutter. Rist løg og hvidløg i olivenolie, til de er glasklare. Rør det ned i skålen sammen med bønner, æg, persille, salt og peber.

Kom massen i et ildfast smurt fad og sæt den i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter, eller indtil den har en kernetemperatur på 75 grader. Sæt fadet til afkøling, og skær æggekagen ud i passende stykker til servering.

Mayonnaise og nye løg

Rør mayonnaisen med chilisauce, æblecidereddike og sukker. Gem hoisinsaucen til at dryppe over æggekagen ved servering sammen med forårsløgene.